همه مزایای سلامتی بخش شناخته شده در سیر، به همراه فواید بی شمار حاصل از فرآیند تخمیر، در سیر سیاه وجود دارد. فواید مصرف سیر سیاه شامل موارد زیر است:
- کلسترول – سیر سیاه به کاهش کلسترول بد بدن (LDL) کمک می کند.
- آنتی اکسیدان – سیر سیاه سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی است.
- پاکسازی – سیر سیاه به دلیل ترکیبات آنتی اکسیدانی و آمینواسیدهای فراوانی که دارد به پاکسازی کبد کمک می کند تا فلزات سنگین را از بدن خارج کند.
- هضم غذا – آنزیم ها و ارگانیسم های پروبیوتیکی موجود در سیر سیاه، به هضم غذا کمک می کنند.
- ایمنی – سیر سیاه سیستم ایمنی بدن را با ویتامین های گروه B مانند B6 و ویتامین C و منگنز تقویت می کند.
- اس آلیل سیستئین – این ترکیب که از آلیسین مشتق شده است و در سیر سیاه به مقدار فراوانی وجود دارد، فواید زیادی مانند: ضد سرطان، ضد التهاب، ضد قارچ، آنتی بیوتیک و … دارد.
- مبارزه با سرطان – نشان داده شده است که سیر سیاه باعث کاهش سرعت سرطان معده و روده بزرگ می شود.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.