سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

حداقل 8 کاراکتر

پرسش و پاسخ

• سیر سیاه چیست؟

سیر سیاه، از تخمیر سیر معمولی تهیه می شود که تحت شرایط منظم دما بین 65 تا 70 درجه سانتیگراد و رطوبت 70 تا 90 درصد، به مدت 45 تا 60 روز تولید میشود.

سیر سیاه چه خواصی دارد؟

سیر سیاه سرشار از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها، کلسیم، فسفر و پروتئین است. همچنین حاوی مواد مغذی مانند: منیزیم، سلنیوم، ویتامین B6 و ویتامین C است. است و می تواند عملکرد بدن انسان را بهبود بخشد، خستگی را از بین ببرد، قدرت بدنی را بهبود بخشد، به یبوست کمک کند، از کبد محافظت کند، فعالیت پروستات را بهبود بخشد، به تقویت خواب کمک کند. سیر سیاه دارای اثرات ضد پیری است و با تقویت سیستم ایمنی مانع از ابتلا به آنفولانزا شده و در پیشگیری از سرطان کمک می کند.

• چه تفاوتی بین سیر خام و سیر سیاه وجود دارد؟

در مقایسه با سیر تازه خام، سیر سیاه به دلیل کاهش محتوای آلیسین، عطر و طعم تند سیر خام را ندارد و در نتیجه فرآیند تخمیر، سیر سیاه سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند آلکالوئیدهای فعال زیستی و ترکیبات فلاونوئیدی می شود. تغییر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دلیل اصلی افزایش فعالیت بیولوژیکی سیر سیاه است.

• چگونه سیر خام تبدیل به سیر سیاه می شود؟

سیر سیاه طی فرآیند تخمیر از سیر خام تهیه می شود. در این فرآیند واکنش میلارد رخ می دهد و رنگ سیاه آن نتیجه همین فرآیند تخمیر است. تخمیر در دو مرحله رخ می‌دهد. در مرحله اول، سیرچه‌های سیر ارگانیک در جعبه‌هایی چوبی چیده می‌شوند و به مدت یک ماه در اتاقی شبیه به گلخانه قرار می‌گیرند. دما و رطوبت اتاق باید بالا باشد تا شاهد ایجاد اثر تبخیر خشک باشیم و شرایط ایده‌آل برای تخمیر سیرچه‌های سیر فراهم شود. در پایان این دوره یک‌ماهه، رنگ سیرچه ها قهوه‌ای کم‌رنگ خواهد بود. در ادامه، سیرچه‌ها به اتاقی دیگر منتقل می‌شوند تا دومین و در واقع، آخرین مرحله تخمیر اجرا شود. پس از این مرحله، سیر به رنگ سیاه درمی‌آید.

• سیر سیاه چه طعمی دارد؟

طی فرآیند تخمیر بو و مزه تند سیر خام کاملا از بین می رود و در نهایت سیر سیاه طعمی ملایم شیرین و شبیه عطر و طعم بالزامیک و بافتی نرم و ژله ای و جویدنی پیدا می کند. سیر سیاه در غذاها طعمی شیرین و لذت بخش ایجاد می کند و از گوشت گرفته تا دسر در همه چیز می توان استفاده کرد. هیچ نگهدارنده ای به این فرآیند اضافه نشده است و همین باعث می شود که سیر سیاه به یکی از بهترین مکمل های سالم در دسترس تبدیل شود.

• چرا سیر سیاه شیرین است؟

در طی فرآیند تخمیر، کربوهیدرات های ذخیره شده در سیر خام به قندهای ساده در سیر سیاه تبدیل می شوند که این باعث می شود سیر سیاه عطر و طعمی شیرینی داشته باشد.

• چگونه از سیر سیاه در آشپزی استفاده کنیم؟

سیر سیاه را می توان به اشکال مختلف: سیر سیاه کامل، پودر سیر سیاه، پوره سیر سیاه، انواع سس-های سیر سیاه و حتی ترشی و شربت آن نیز استفاده کرد. حتی پودر سیر سیاه هم یک چاشنی بی-نظیر در انواع سوپ، سالاد، سس ها و برای پاشیدن روی غذاهایی مانند نودل، برگر و تخم مرغ است. شما می توانید به عنوان یک میان وعده مقوی و خوشمزه سیر سیاه را در ترکیب با انواع دسرها و نوشیدنی ها به کار ببرید. (دستورالعمل های تهیه غذهای مختلف با سیر سیاه در سایت Blackgarlic.ir قرار داده شده است).

• چه دوز مصرفی برای سیر سیاه توصیه می شود؟

مقدار توصیه شده برای مصرف سیر سیاه حداکثر 3 حبه در روز است. می توانید آن را با شکم خالی یا پر بخورید. سیر سیاه باید هر روز و به مدت 12 هفته (تا زمانیکه اثر بخشی آن مشخص شود) مصرف شود.

• اقدامات احتیاطی برای مصرف سیر سیاه چیست؟

افرادی که داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند، قبل از مصرف سیر سیاه باید با پزشک خود مشورت کنند. توصیه می شود بیشتر از 3 حبه سیر سیاه در روز مصرف نکنید.

• عوارض جانبی سیر سیاه چیست؟

سیر سیاه به طور کلی برای بیشتر افراد بی خطر است، اما ممکن است برای بعضی از افراد مشکلاتی ایجاد کند. ممکن است (احتمال خیلی کم) باعث سوزش قلب، نفخ، تهوع یا استفراغ شود. در صورت بروز هر یک از این علائم، مصرف سیر سیاه را قطع کنید.
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
X