
عنوان تحقیق: تأثیر عصاره سیر سیاه بر چربی خون در موشهای صحرایی تغذیه شده با رژیم غذایی چرب و کلسترول بالا
نتیجه تحقیق: نتایج حاصل از این آزمایش حاکی از آن بود که مصرف سیر سیاه باعث کاهش سطح سرمی و کلسترول کبدی در موشهای دارای رژیم غذایی حاوی چربی بالا میشود. در نتیجه، سیر سیاه پتانسیل این را دارد که به عنوان یک ماده غذایی عملکردی برای سلامت با اثرات مفیدی در کاهش کلسترول و تری گلیسیرید مصرف شود.
عنوان تحقیق: تاثیر عصاره سیر سیاه (Allium Sativum L.) بر متابولیسم چربی در موش صحرایی دارای رژیم غذایی پرچرب
نتیجه تحقیق: نتایج آزمایش حاکی این است که مصرف عصاره سیر سیاه بیان ژن SREBP-1C mRNA، را کاهش میدهد، و باعث مهار تنظیم متابولیسم لیپید و کلسترول میشود. در نتیجه، سطح چربیهای کل خون، تریگلیسیرید و کلسترول کاهش مییابد.
عنوان تحقیق: اثر عصاره سیر سیاه بر متابولیسم لیپیدها در موشهای تحت استرس
نتیجه تحقیق: یافتههای این آزمایش نشان میدهد که تغذیه با عصاره سیر سیاه بیش از ۷ بریکس، با بهبود متابولیسم چربی و فعالیتهای محافظ کبدی، به موشها برای کنترل فشار و تنش کمک میکند.
عنوان تحقیق: کاهش پارامترهای چربی خون با یک مکمل ۱۲ هفتهای سیر سیاه : یک آزمایش کنترل شده تصادفی
نتیجه تحقیق: در پایان این آزمایش استفاده از مکملهای سیر سیاه باعث افزایش سطح کلسترول لیپوپروتئین پرچگالی (کلسترول خوب یا HDL)، نسبت به گروهی که از دارونما (کپسول بدون محتوا) استفاده میکردند، شد. علاوه بر این، کاهش قابل توجهی در سطح آلیپوپروتئین B و افزایش معنیداری در نسبت کلسترول لیپوپروتئین با کم چگالی(کلسترول بد یا LDL) به آلیپروتئین B، در گروهی که از مکملهای سیر سیاه استفاده میکردند، مشاهده شد. و نکته قابل توجه اینکه هیچ عوارض جانبی در هیچ یک از بیماران گزارش نشده بود.
عنوان تحقیق: فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره سیر سیاه بر اکسیداسیون لیپوپروتئین کم چگالی (LDL) انسان
نتیجه تحقیق: این مطالعه به منظور ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره سیر سیاه در پراکسیداسیون لیپید و لیپوپروتئین کم چگالی (LDL) انسان تهیه شده است.
این نتایج نشان میدهد که سیر سیاه با اثرات آنتیاکسیدانی محافظتی که بر LDL میگذارد، احتمالاً میتواند بر خاصیت ساختاری اکسیداسیون LDL تأثیر بگذارد.
عنوان تحقیق: تأثیر ورزش هوازی و مصرف سیر سیاه بر چربی خون، پراکسیداسیون لیپیدها و BAP در موش صحرایی
نتیجه تحقیق: هدف از این مطالعه، بررسی تأثیر ورزش هوازی و مصرف سیر سیاه بر چربی خون، و پراکسیداسیون لیپیدها در موش صحرایی بود. بنابر نتایج این آزمایش، تمرین هوازی با مصرف سیر سیاه در بهبود TC ، TG ، TBARS و BAP مؤثر است. در نتیجه، ورزش هوازی با مصرف سیر سیاه برای فعایتهای آنتیاکسیدانی و کاهش بیماریهای قلبی عروقی موثر خواهد بود.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.