آنتی اکسیدان های سیر سیاه

بر اساس آزمایش های مختلفی که توسط دانشمندان انجام شده میزان آنتی اکسیدان های سیر سیاه چندین برابر  سیر خام است.  بخشی از این ترکیبات آنتی اکسیدانی سیر سیاه شامل:

ترکیبات آمادوری/ هینز (محصولات اولیه واکنش میلارد): این ترکیبات در طی واکنش میلارد تشکیل می­ شوند. این ترکیبات، آنتی­ اکسیدان ­های بسیار قوی هستند که، در مقایسه با سیر خام، سیر سیاه این ترکیبات را ۴۰ تا ۱۰۰ برابر بیشتر دارد.

۵-هیدروکسی متیل­ فورفورال: یک آنتی­ اکسیدان است که اثرات ضد التهابی نیز دارد. در مقایسه با سیر سفید، سیر سیاه مقدار بیشتری از این ماده مفید را دارد، زیرا ۵-هیدروکسی متیل ­فورفورال، تحت شرایط حرارتی بسیار زیاد ساخته می ­شود.

ترکیبات ارگانوسولفور: شامل دی­ آلیل سولفید، دی ­آلیل دی ­سولفید، دی ­آلیل تری­ سولفید و دی­ آلیل تتراسولفید.

پیروات: یک آنتی ­اکسیدان اصلی و مولکول ضد التهابی در سیر سیاه است. پیروات، اکسید نیتریک و پروستاگلاندین- E2، که هر دو باعث طولانی ­تر شدن و تشدید التهاب می ­شوند، را کاهش می ­دهد (Ryu and Kong, 2017)

اس-آلیل­ سیستئین

تتراهیدرو- β-کاربولینیز

N- فروکتوزیل گلوتامات

N- فروکتوزیل آرژینین

آلیکسین

سلنیوم

N- آلفا- (۱-دئوکسی-D-فروکتوز-۱-yL) –اL-آرژنین

و سایر آلکالوئیدها، پلی ­فنول­ ها، فلاونوئیدها و قندهای محلول در آب.

واحد تحقيق و توسعه کارخانه برنا کامبوچا
ارسال دیدگاه