ترکیبات موثر سیر

سیر حاوی ترکیبات سولفور، روغن‌های فرار، آنزیم‌ها، کربوهیدرات‌ها، مواد معدنی و اسیدآمینه‌هایی مانند سیستئین، گلوتامین، ایزولوسین و متیونین است که از سلول‌ها در برابر تخریب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند.

علاوه بر این، بیوفلاونوئیدها و ویتامین‌های (C، A و E) موجود در سیر می‌توانند از سلول‌های بدن در برابر عوامل اکسیدکننده و رادیکل‌های آزاد محافظت کنند.

ساختار شیمیایی پیچیده سیر باعث شده است تا بتوان، با استفاده از روش‌های فرآوری مختلف، به ترکیبات و فرآورده‌هایی کاملاً متفاوت دست یافت. تیوسولفینات‌های به‌شدت ناپایدار، از جمله آلیسین، طی فرآوری حذف و به سرعت تبدیل به طیف متنوعی از ترکیبات آلی گوگرددار می‌شوند. مهم‌ترین این ترکیبات عبارتند از: آلیئن، متین، ایزوآلین، سیکلوآلین و جی-اِل-گلوتامیل-اِس-آلکلیل-اِل-‌سیستئین‌ها و جی-گلوتامیل-اِس‌ آلیل‌سیستئین.

 

 

 

 

واحد تحقيق و توسعه کارخانه برنا کامبوچا
ارسال دیدگاه