- در طی فرآیند حرارتی و فرآیند تبخیر آب که بر روی سیر انجام میشود، رطوبت به طور مداوم کاهش مییابد (از ۶۲ تا ۶۸ درصد به ۴۵ تا ۵۴ درصد).
- رطوبت در محدوده ۴۵ تا ۵۴ درصد برای ایجاد یک بافت مطلوب و نرم در سیر سیاه مناسب است.
- دمای بالاتر مورد استفاده در فرآوری منجر به کاهش سریعتر رطوبت میشود.
- رطوبت نسبی بالاتر احتمالاً باعث میشود رطوبت بیشتری در محصول فرآوری شده باقی بماند.
- بر اساس آزمایشها، میزان آب سیر طی فرآیند حرارتی کاهش مییابد.
- در محدوده دمایی ۷۲ تا ۷۸ درجه سانتی گراد تغییرات رطوبتی در سیر سیاه به میزان ۰/۴ تا ۰/۷ درصد است.
تغییرات رطوبتی در سیر سیاه
واحد تحقيق و توسعه کارخانه برنا کامبوچا
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.