سیر سیاه تاریخچه ای قدیمی دارد، و چندین داستان برای پیدایش آن وجود دارد که احتمالا همه واقعی هستند.
تولیدکنندگان سیر برای حفظ صحیح برداشت محصول خود و افزایش مدت ذخیره آن باید روش های خلاقانه ای پیدا می کردند. اگر سیر چندین هفته در محیط گرم و مرطوب باقی بماند، حبه های سیر، سیاه رنگ می شوند. اما این ظاهر سیاه رنگ سیر به معنی خراب و فاسد شدن آن نیست.
این فرآورده ساده “سیر سیاه” نامیده شد که در واقع کشاورزان، با قرار دادن سیر در این محیط خاص، شرایط را برای واکنش میلارد مهیا می کردند.
یک کشاورز پرورش دهنده سیر در انگلستان، در سال ۲۰۰۹ ادعا کرد که، از دستور ۴۰۰۰ ساله کره ای برای تهیه سیر سیاه استفاده کرده است.
شواهد نشان می دهد که قرن هاست در آسیا برای اهداف آشپزی و دارویی از سیر سیاه استفاده می شده است. البته کاملاً مشخص نیست که سیر سیاه از چه مدت قبل در آسیا بوده است. برخی ادعا می کنند که قرن ها حتی هزاران سال است که که خانواده های کره ای، ژاپنی و تایلندی از این ماده غذایی به عنوان یک چاشنی مواد غذایی استفاده می کردند، در حالی که برخی دیگر گفتند که این یک اختراع در سال های اخیر است.
در سال ۲۰۰۴ یک مخترع کره ای دستگاهی را برای تهیه سیر سیاه اختراع و بیان کرد: “مهم نیست آنچه شما شنیده اید، سیر سیاه جزو غذاهای سنتی کره نیست … من آن را تولید کردم و سه روش برای فرآیند اختصاصی خود دارم.” که بر اساس گزارش های قبل به نظر می رسد، اختراع این شخص کره ای فقط برای فرآیند تخمیر سیر بوده است و برای تولید خود سیر سیاه نبوده است.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.