عنوان تحقیق: مطالعهی آزمایشگاهی اثرات عصاره سیر سیاه غنی شده با إس-آلیلسیستئین و پلی فنول بر محافظت از قلب
نتیجه تحقیق: هدف از انجام این آزمایش تجزیه و تحلیل اثرات عصاره سیر سیاه غنی شده با إس-آلیلسیستئین و پلی فنول بر محافظت از قلب، در موش Sprague-Dawley بود. در این آزمایش مشاهده شد که عصاره سیر سیاه با اثر بر نیتریکاکسید باعث گشاد شدن شریانهای خونی شده و مستقیماً انتشار نیتریکاکسید را در بخشهای آئورت افزایش میدهد. عصاره سیر سیاه در قلب، اثر آرامش بخش در عروق کرونر، قبل و بعد از ایسکمی و خونرسانی مجدد ایجاد کرد و از کاهش ایسکمی ناشی از انقباض میوکارد جلوگیری کرد. این تغییرات عملکردی در میوکارد و آئورت با افزایش بیان هر دو مارکرهای آنتی و پرو اکسیدانت و مارکرهای التهابی و ضد التهابی همراه بود.
عنوان تحقیق: تأثیر عصاره سیر بر عملکرد قلبی-عروقی در موشهای مبتلا به سندرم متابولیک
نتیجه تحقیق: در این مطالعه اثرات عصاره سیر سیاه بر عملکرد قلبی-عروقی در موشهای مبتلا به سندرم متابولیک بررسی شد. نتایج این آزمایش نشان داد که عصاره سیر سیاه از طریق خواص آنتیاکسیدانی خود خطر قلبی-عروقی ناشی از سندرم متابولیک را کاهش میدهد.
عنوان تحقیق: اثر عصاره سیر سیاه و إسآلیلسیستئین و اثر متقابل آنها با آتنولول ناشی از مسمومیت میوکارد قلب با ایزوپروترنول در موش صحرایی
نتیجه تحقیق: در این مطالعه اثر محافظ قلبی عصاره سیر و ترکیبات آن ارزیابی شده است. بر اساس نتایج مشاهده شده این اثرات محافظتی قلب به دوز مصرفی عصاره سیر سیاه بستگی دارد. بر اساس نتایج، مصرف همزمان إسآلیلسیستئین با آتنولول (۶ میلیگرم در کیلوگرم) به طور موثرتری با اختلال عملکرد میوکارد و سمیت قلبی ناشی از ایزوپروترنول در موش صحرایی، مبارزه میکند.
عنوان تحقیق: اثر گشادکنندگی وریدی وابسته به اندوتلیوم عصاره سیر سیاه بر روی آئورت قلب موش با افزایش تولید نیتریکاکسید
نتیجه تحقیق: هدف از مطالعه حاضر، بررسی اثر گشادکنندگی عصاره سیر سیاه در آئورت و شفافسازی مکانیسم عملکرد آن در کاهش فشار خون است. بر اساس نتایج به دست آمده عصاره سیر سیاه باعث انقباض آئورت وابسته به اندوتلیوم از طریق تحریک تولید نیتریکاکسید میشود و ال-آرژنین در عصاره سیر سیاه به عنوان واسط نیتریکاکسید سنتتاز و تولید نیتریک اکسید عمل میکند.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.