اسید آمینههای ضروری اسید آمینههایی هستند که در بدن انسان تولید نمیشوند و باید، از طریق غذا، وارد بدن شوند. اسید آمینههای غیرضروری اسید آمینههایی هستند که بدن انسان خود میتواند بهصورت مصنوعی تولید کند.
| حجم اسید آمینه (۱۰۰ گرم)/ خشک
|
||
| *اسید آمینه های ضروری* | سیر سیاه | سیر خام |
| ایزولوسین | ۳۷۱ میلی گرم | ۲۱۷ میلی گرم |
| لوسین | ۷۷۹ میلی گرم | ۳۰۸ میلی گرم |
| لیزین | ۳۸۵ میلی گرم | ۲۷۳ میلی گرم |
| متیونین | ۲۱۰ میلی گرم | ۷۶ میلی گرم |
| هیستیدین | ۲۸۷ میلی گرم | ۱۱۳ میلی گرم |
| فنیل آلانین | ۴۶۱ میلی گرم | ۱۸۳ میلی گرم |
| تریپتوفان | ۱۰۲ میلی گرم | ۶۶ میلی گرم |
| والین | ۶۱۰ میلی گرم | ۲۹۱ میلی گرم |
| حجم اسید آمینه (۱۰۰ گرم)/ خشک
|
||
| *اسید آمینه های غیر ضروری* | سیر سیاه | سیر خام |
| آرژنین | ۵۵۸ میلی گرم | ۶۳۴ میلی گرم |
| آلانین | ۷۱۴ میلی گرم | ۱۳۲ میلی گرم |
| اسد آسپارتیک | ۱۰۲۰ میلی گرم | ۴۸۹ میلی گرم |
| اسید گلوتامیک | ۲۳۲۷ میلی گرم | ۸۰۵ میلی گرم |
| گلیسین | ۶۹۷ میلی گرم | ۲۰۰ میلی گرم |
| پرولین | ۵۴۴ میلی گرم | ۱۰۰ میلی گرم |
| سرین | ۴۸۵ میلی گرم | ۱۹۰ میلی گرم |
| تیروزین | ۲۹۲ میلی گرم | ۸۱ میلی گرم |
| سیستین | ۲۲۳ میلی گرم | ۶۵ میلی گرم |




برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.