اسید آمینههای ضروری اسید آمینههایی هستند که در بدن انسان تولید نمیشوند و باید، از طریق غذا، وارد بدن شوند. اسید آمینههای غیرضروری اسید آمینههایی هستند که بدن انسان خود میتواند بهصورت مصنوعی تولید کند.
حجم اسید آمینه (۱۰۰ گرم)/ خشک
|
||
*اسید آمینه های ضروری* | سیر سیاه | سیر خام |
ایزولوسین | ۳۷۱ میلی گرم | ۲۱۷ میلی گرم |
لوسین | ۷۷۹ میلی گرم | ۳۰۸ میلی گرم |
لیزین | ۳۸۵ میلی گرم | ۲۷۳ میلی گرم |
متیونین | ۲۱۰ میلی گرم | ۷۶ میلی گرم |
هیستیدین | ۲۸۷ میلی گرم | ۱۱۳ میلی گرم |
فنیل آلانین | ۴۶۱ میلی گرم | ۱۸۳ میلی گرم |
تریپتوفان | ۱۰۲ میلی گرم | ۶۶ میلی گرم |
والین | ۶۱۰ میلی گرم | ۲۹۱ میلی گرم |
حجم اسید آمینه (۱۰۰ گرم)/ خشک
|
||
*اسید آمینه های غیر ضروری* | سیر سیاه | سیر خام |
آرژنین | ۵۵۸ میلی گرم | ۶۳۴ میلی گرم |
آلانین | ۷۱۴ میلی گرم | ۱۳۲ میلی گرم |
اسد آسپارتیک | ۱۰۲۰ میلی گرم | ۴۸۹ میلی گرم |
اسید گلوتامیک | ۲۳۲۷ میلی گرم | ۸۰۵ میلی گرم |
گلیسین | ۶۹۷ میلی گرم | ۲۰۰ میلی گرم |
پرولین | ۵۴۴ میلی گرم | ۱۰۰ میلی گرم |
سرین | ۴۸۵ میلی گرم | ۱۹۰ میلی گرم |
تیروزین | ۲۹۲ میلی گرم | ۸۱ میلی گرم |
سیستین | ۲۲۳ میلی گرم | ۶۵ میلی گرم |
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.