فواید سیر سیاه

همه مزایای سلامتی بخش شناخته شده در سیر، به همراه فواید بی شمار حاصل از فرآیند تخمیر، در سیر سیاه  وجود دارد. فواید مصرف سیر سیاه شامل موارد زیر است:

  • کلسترول – سیر سیاه به کاهش کلسترول بد بدن (LDL) کمک می کند.
  • آنتی اکسیدان – سیر سیاه سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی است.
  • پاکسازی – سیر سیاه به دلیل ترکیبات آنتی اکسیدانی و آمینواسیدهای فراوانی که دارد به پاکسازی کبد کمک می کند تا فلزات سنگین را از بدن خارج کند.
  • هضم غذا – آنزیم ها و ارگانیسم های پروبیوتیکی موجود در سیر سیاه، به هضم غذا کمک می کنند.
  • ایمنی – سیر سیاه سیستم ایمنی بدن را با ویتامین های گروه B مانند B6 و ویتامین C و منگنز تقویت می کند.
  • اس آلیل سیستئین – این ترکیب که از آلیسین مشتق شده است و در سیر سیاه به مقدار فراوانی وجود دارد، فواید زیادی مانند: ضد سرطان، ضد التهاب، ضد قارچ،  آنتی بیوتیک و … دارد.
  • مبارزه با سرطان – نشان داده شده است که سیر سیاه باعث کاهش سرعت سرطان معده و روده بزرگ می شود.
واحد تحقيق و توسعه کارخانه برنا کامبوچا
ارسال دیدگاه