تاثیر سیر بر دستگاه تنفسی

مصرف سیر خام مواد مغذی زیادی به بدن می‌رساند. این ترکیبات، پاک‌کننده ریه‌ها و دیگر ارگان‌های بدن محسوب می‌شوند. سیر با دارا بودن میزان بالایی از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی، سدی در برابر آسیب‌ رادیکال‌های آزاد محیطی است.

به عقیده‌ی محققان مصرف منظم سیر می‌تواند باعث بهبود وضعیت بیمارانی باشد که از بیماری‌های تنفسی مانند برونشیت، آسم، ذات‌الریه، احتقان ریوی، سل، سرماخوردگی، آنفولانزا و حتی بیماری کرونا و غیره رنج می‌برند. سیر بخاطر داشتن خاصیت آنتی‌باکتریالی در نابودی بسیاری از باکتری‌ها، ویروس‌ها و دیگر میکرواورگانیسم‌هایی که باعث بروز بیماری‌های تنفسی و مشکلاتی مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی می‌شوند نقش مهمی دارد.

علاوه بر این سیگاری‌ها یا سیگاری‌های سابق و همچنین افرادی که در معرض دود سیگار قرار دارند نیز باید سیر بیشتری مصرف کنند چون این ماده‌ی غذایی کمک زیادی به دفع سموم ناشی از دخانیات می‌کند.

واحد تحقيق و توسعه کارخانه برنا کامبوچا
ارسال دیدگاه