
امروزه سرآشپزهای بزرگی در دنیا سیر سیاه را به عنوان یک ماده فوق العاده در آشپزخانه هایشان دارند و برای طعم بهتر غذاها از فرآورده های مختلف سیر سیاه به صورت ترکیب اصلی غذا و یا به صورت چاشنی در پخت انواع گوشت، مرغ و ماهی، تا روی سبزیجات بخارپز شده و استیک ها از آن استفاده می کنند، زیرا سیر سیاه به غذاها مزه دلچسبتر و لذیذتری می بخشد.
قرن هاست که سرآشپزهای کره ای و به دنبال آن سرآشپزهایی در چین، ژاپن، استرالیا، آمریکای شمالی و سایر کشورها از سیر سیاه در آشپزی خود استفاده می کنند. حتی سرآشپز بزرگی مانند «تونی پانتا» در استرالیا، از سیر سیاه در مرکز همایش های بین المللی در سیدنی استفاده و این ماده با ارزش را به نمایندگان سراسر دنیا معرفی کرد. در رستوران های ملبورن استرالیا سرآشپزها، خیلی زیاد از سیر سیاه استفاده می کنند و آن را در لیست بهترین غذاهای خود قرار می دهند.
سیر سیاه را می توان به اشکال مختلف: سیر سیاه کامل، پودر سیر سیاه، پوره سیر سیاه، انواع سس های سیر سیاه و حتی ترشی و شربت آن نیز استفاده کرد. سیر سیاه را بخاطر بافت نرم و طعم شیرینی که دارد در هر مرحله از پخت میتوان به غذا اضافه کرد. حتی پودر سیر سیاه هم یک چاشنی بینظیر در انواع سوپ، سالاد، سس ها و برای پاشیدن روی غذاهایی مانند نودل، برگر و تخم مرغ است. شما می توانید به عنوان یک میان وعده مقوی و خوشمزه سیر سیاه را در ترکیب با انواع دسرها و نوشیدنی ها به کار ببرید.
در اینجا چند قانون کلی برای استفاده از سیر در پخت و پز آورده شده است و شما خواهید آموخت که چگونه از سیر سیاه در تهیه غذاهای اصلی گرفته تا دسرها و نوشیدنی های مختلف استفاده کنید.
۱- حفظ مزه طبیعی غذاها: سیر سیاه به شکل پوره و در غذاهایی با طعم طبیعی مانند سس مایونز، سس های با پایه خامه، سس گوجه فرنگی، سوپ ها، کره ها و نان ها به کار برده می شود.
۲- تولید مزه ترش و اسیدی: سیر سیاه در ترکیب با انواع سرکه مخصوصاً سرکه بالزامیک بسیار خوش طعم می شود. شما می توانید پوره سیر سیاه را با سرکه بالزامیک ترکیب کنید و با کم کردن اسیدیته سرکه یک سس خوش طعم ساخته، در آشپزی از آن استفاده کنید. ترکیب پوره سیر سیاه با سرکه سفید و روغن زیتون یک سس خوش طعم برای انواع سالاد است.
۳- طعم شیرینی بهتر: سیر را به صورت پوره یا خرد شده به شربت افرا، عسل، آگاو و… اضافه کنید. می توانید این سس شیرین را روی بستنی، پای یا کیک ها ریخته و سرو کنید.
۴- برای طعم بهتر: اگر در غذایتان از سیر سیاه استفاده کنید و غذای شما یک روز زودتر از موعد تهیه شود، سیر سیاه باعث میشود که غذای شما طعم فوق العاده ای به خود بگیرد. پس می توانید در تهیه انواع سالادها و سس ها برای ساندویج از آن استفاده کنید.
۵- تکمیل کننده طعم غذای شما: همه ی ما بارها غذاهایی را پخته ایم که انگار چیزی کم دارد و طعم و مزه آن دلخواه ما نیست. شما می توانید دفعه بعد چند حبه سیرسیاه به غذایتان اضافه کنید. خب حالا مشکل حل شد!
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.