ترکیبات غالب محصولات مختلف سیر

از نکات مهم در رابطه با ترکیبات سیر این است که:

سير تازه (به صورت خرد شده) حاوی بیشترین مقدار آلیسین است.

آجوئين در سیر تازه ضدپلاكت است و در پيشگيري آترواسكلروز، ترومبوز عروق كرونر و استروك مغزي مؤثر است.

پودر سير كه در روغن سويا حل شده باشد آجوئين بيشتري دارد (قابل توجه بيماران انسداد عروق کرونری).

در اثر پودر كردن سير ۴۰ درصد آلیئن كاهش مي‌يابد.

در سير خشك شده مقداري آلیئن به طور پايدار باقي می‌ماند، كه در اثر تماس با آب و جذب رطوبت به آلیسین تبديل مي‌شوند.

سير ترشي كهنه فاقد آلیسین است و فقط اثر ضدسرطان دارد.

واحد تحقيق و توسعه کارخانه برنا کامبوچا
ارسال دیدگاه