تاریخچه سیر در چین و ژاپن قدمتی طولانی دارد. سیر از دیرباز و از شروع فرهنگ چین و ژاپن در این سرزمینها مصرف میشده است. تقریباً ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح، ژاپنیها و چینیها از سیر در غذاها و ترکیبات دارویی مختلف استفاده میکردند.
در چین و ژاپن باستان، سیر اغلب همراه با گوشت خام مصرف میشد و کاربردی مانند مواد نگهدارنده خوراکی امروزی نیز داشت. متخصصان طب سنتی چین مصرف سیر را همراه با ترکیبی از گیاهان دارویی تجویز میکردند.
این ترکیبات دارویی برای درمان انواع مختلفی از بیماریها، تقویت تنفس و گوارش و رفع اسهال، آلودگیهای کرمی، ناراحتی، افسردگی، خستگی، سردرد، بیخوابی، عنوان پادزهر، گیاه دفعکننده سموم و مشکلات مربوط به قوای جنسی مردان استفاده میشدند.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.